Voorbereiding herfstfair

21 augustus 2019

Op zaterdag 28 september staat de herfstfair weer gepland. Hoewel dit misschien nog ver weg lijkt, moeten er door de fair-vrijwilligers nu al zaken worden geregeld. De tweejarige en vaste planten moeten worden opgekweekt voor de verkoop, er moet worden nagedacht over de activiteiten, de teksten moeten worden opgesteld enzovoort.
Aangezien we geen coördinator Fair hebben, vragen wij u om hulp!

Voor nu hebben we nodig voor de proefkraam;
  • Zelfgemaakte producten zoals jam, chutney etc. Het thema van de herfst heeft altijd iets met oogst te maken, dus wilt u iets schenken aan de fair om te laten proeven of voor de verkoop? Daar zouden we heel blij mee zijn!
  • Lege potten met schroefdeksel voor jam.
  • Zelfgemaakte tuingerelateerde decoraties, voor de verkoop of om mensen op ideeën te brengen (in dat laatste geval is een beschrijving heel fijn, wij zorgen dan dat mensen die mee kunnen nemen)
  • Bijenwas, een paar jaar geleden hebben we van een van onze imkers Jo de Haan een stuk bijenwas gekregen, hier hebben we door zuinig mee te werken een aantal jaar mooie producten mee gemaakt. Denkt u maar aan Vlijbij, de 100% natuurlijke crème en de milieuvriendelijke wasdoeken om etenswaren in te verpakken. Helaas komt aan de hoeveelheid was nu een eind en zoeken we dus nieuwe was.
  • Handen! Mensen die het leuk vinden om (thuis) dingen te maken voor de proef- en educatiekraam, denk maar aan jam, wasdoeken, gedroogde appelslierten etc. Ideeën zijn van harte welkom, het mag in principe van alles zijn met een link naar Vlijpark en een duurzaam/natuurlijk element.
Voor de fair zelf;
  • Mensen voor de opbouw op vrijdag en de afbouw op zaterdag.
  • Bemensing voor de kramen op de fairdag
  • Begeleiding voor kinderactiviteit
Om uw hulp aan te bieden, kunt mailen naar info@vlijpark.nl.
Heeft u een of meerdere van de gevraagde artikelen voor de proef- en educatiekraam, dan kunt u die inleveren bij het bestuur op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 in de bestuurskamer, neerzetten in tuin 20, of wanneer het kwetsbare zaken zijn mailen naar info@vlijpark.nl
Alvast onze hartelijke dank voor uw hulp, samen maken we er een prachtige herfstfair van!
Bestuur ATV Dordrecht Vlijpark