Hulp gevraagd bij de Tuinfair

16 mei 2024

Aan de tuinleden,
Op zaterdag 1 juni van 10 tot 16 uur organiseert Het Vlijpark de jaarlijkse Tuinfair. Op deze dag heten we jullie weer van harte welkom op ons prachtige park. Deze keer combineren we onze Tuinfair met het Weekend van de natuur dat door de hele stad wordt gevierd.
Uiteraard ontbreken ook dit jaar onze ‘huisgekweekte’ planten niet die door de vrijwilligers met veel zorg op biologische wijze zijn opgekweekt. Biologisch? Ja helemaal, de zaden komen van biologisch opgekweekte en verzorgde planten, bij het kweken worden geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen gebruikt én we gebruiken alleen biologische en turfvrije potgrond!
De inwendige mens wordt ook niet vergeten: op ons gezellige terras heten we jullie een hartelijk welkom met allerlei zelfgemaakte heerlijkheden in zoet en hartig.
Ook kinderen zijn natuurlijk van harte welkom om zelf pizza’s te komen bakken bij onze pizzaoven.
Verder zijn jullie van harte uitgenodigd om mee te lopen met een rondleiding over ons park dat een groene oase vormt in Dordrecht en laat je vooral ook meer vertellen over de compost die op ons eigen park wordt gemaakt.
Natuurlijk hopen we dat jullie allemaal langskomen!
 
Jullie, als leden, zijn ook van harte welkom om van deze dag weer een geslaagd evenement te maken. Dat kan oa door: 
– Het opbouwen en afbreken van de kramen en tenten op vrijdag 31 mei om 13.30 uur en zaterdag om 16 uur
– Het bakken van taarten en ander lekkers, zoet of hartig. Graag tijdig doorgeven wat je gaat maken. Inleveren kan op zaterdag 1 juni tussen 9 en 10 uur
– Het meehelpen op de dag zelf bij de catering, de verkoop en het vervullen van allerlei hand- en spandiensten.
Wanneer je mee wilt helpen: laat het weten via info@vlijpark.nl, of vertel het de faircommissie, zijnde Jori (tuin 95), Ida (tuin 87), Leo (tuin 20) en Jacqueline (tuin 52). 
In het nieuwsbericht hieronder vinden jullie als laatste ook de flyer voor de fair. Deze flyer kunnen jullie delen met mensen die ook graag onze fair zouden willen bezoeken.
We zien jullie allemaal graag op zaterdag 1 juni!