Bakken voor de herfstfair

15 september 2019

Op zaterdag 28 september wordt tussen 12.00 en 16.00 weer de herfstfair gehouden. Graag vragen we ook voor deze fair jouw hulp voor de koffie, thee en gebaksverkoop of om een lekkere taart, cake, koek etc. te bakken voor de fair.

Wanneer je iets wilt bakken kunt je dat doorgeven via: info@vlijpark.nl het gebak kan worden afgegeven in het verenigingsgebouw op zaterdag 28 september voor 12.00.

Wil je helpen met de verkoop van de koffie, thee en gebak dan kun je dat laten weten aan het A&K team via: kantineteam@vlijpark.nl of via info@vlijpark.

Wanneer je liever iets kookt dan bakt, dan zijn wij ook heel blij met een pan soep, die kan worden verkocht in de proefkraam. Ook potten jam, chutney etc. zijn van harte welkom! Ook dit kunt u doorgeven via info@vlijpark.nl
Inmiddels heeft al een aantal leden zich aangemeld om te helpen bij de fair, voor het opbouwen of afbreken of om in de kraampjes te staan. Vind jij dat ook leuk om te doen laat het ons dan vooral weten, vele handen maken licht werk!

De Faircommissie