Toch nog een keer een plantenverkoop!

27 september 2020

Wat een bijzonder seizoen is het geweest, alles was anders dan voorheen. Geen plantenverkoop voor de leden op zaterdag, geen fairs en iedereen moest afstand houden…..

Wat echter niet anders was, was de groeikracht van de zaden en stekken in de kwekerij! De planten groeiden, bloeiden en maakten de leden iedere keer weer blij wanneer ze hun bestelling Corona-proof konden ophalen. De planten deden dat echter niet zonder hulp en ook de bestellingen kwamen niet vanzelf in de kratjes. Het 9 vrouw- en man-sterke vrijwilligersteam van de kwekerij heeft dat voor ons gedaan. Helaas wat minder zichtbaar dan voorgaande jaren waar iedereen op zaterdag gezellig kon komen praten bij de kwekerij over de planten en tips kon krijgen over de plek om ze te zetten, verzorging en tuinadvies kon krijgen.

Daarom was het extra fijn om zaterdag 26 september, toch een keer, geheel volgens alle Corona-regels een plantenverkoop “live” te kunnen organiseren. Een prachtige zonnige dag! En wat een opkomst! Zoveel plantenliefhebbers, er werd gezellig gelachen, gepraat, er was lekkere thee, heerlijk gebak en er is heel veel verkocht.
De vrijwilligers van de kwekerij zijn trots om te kunnen vertellen dat er een opbrengst van 621,50 is gehaald!Een mooie foto-impressie van deze prachtige herfstdag in de zon, vind je hieronder.