Student vraagt naar uw mening

15 april 2019

Beste leden, onze vereniging kreeg het volgende verzoek:

Ik ben Amy Jansen en ik ben op dit moment bezig met mijn afstudeerscriptie van mijn Master Communicatie & Innovatie aan de Wageningen Universiteit. In mijn afstudeerscriptie doe ik onderzoek naar volkstuinen. Specifiek naar hoe mensen die in een volkstuin bezig zijn de tuin en de communicatie tussen de tuin en de gemeente ervaren.
Voor dit onderzoek heb ik een enquête gemaakt waarbij ik hoop dat mensen die actief zijn in volkstuinen deze voor mij in zouden kunnen vullen. Ook als u geen (recent) contact heeft gehad met de gemeente kunt u de enquête invullen.
De enquête duurt ongeveer 10 minuten en is compleet anoniem. Hij is in te vullen via de link: https://wur.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_cNETSsV7Yl93tsN De enquête is open t/m 30 april.
Mocht u nog vragen hebben over de enquête, stuur gerust een e-mail naar: amy.jansen@wur.nl
Alvast heel erg bedankt voor uw medewerking!  Vriendelijke groeten, Amy Jansen