Niet zo Simpel visfeest bij de oven!

13 augustus 2018

Vanwege het succes van vorig jaar organiseren Karen en Nienke op Zaterdag 8 september vanaf 18:00 Niet Zo Simpel Visfeest bij de oven! De derde “simpel bio” van dit jaar steekt in een ander jasje; “niet zo simpel”! De prijs is iets hoger, maar daar ontvangt u dan ook een aantal bijzondere extra’s voor!
Voor 15 euro ontvangt u een Frans aperitief (Vlijpark’s eigen import) een vier-gangen vismenu, koffie en een echt Vlijpark likeurtje.  Wanneer u geen vis lust, maar wel graag bij “niet zo simpel” wilt aansluiten, zorgen wij voor een visvrij menu en natuurlijk is er voor de mensen die vegetarisch eten een variant zonder vis of vlees.

Kortom, we pakken deze keer extra uit om nog even stil te staan bij de fantastische zomer die wij dit jaar hadden!  Ook dit menu is natuurlijk weer zoveel mogelijk biologisch en bereid met de kruiden uit de kruidentuin van Vlijpark!  Meld u aan via info@vlijpark.nl of kantineteam@vlijpark.nl, Facebook of via de lijst in de kantine voor 1 september in verband met de planning.  U kunt dan meteen aangeven met hoeveel personen u komt en of u misschien gebruik wilt maken van de vlees-of vegetarische variant.

Wij rekenen ook dit jaar weer op een grote opkomst!
Karen en Nienke.

Lees verder