HerfstFair: oproep aan de leden!

16 september 2018

Beste Vlijpark leden,

Een prachtige lente en een zeer warme, droge zomer liggen bijna achter ons.
De herfst heeft zich al aangekondigd met wat regenbuien, die zeer welkom waren. Overal in de tuinen wordt er volop gesnoeid waardoor de vrijwilligers op de compost hun handen vol hebben om al dat materiaal te versnipperen en te composteren.Zoals altijd zal de herfst met haar kleuren ook weer voor een spektakel zorgen. Ook daar gaan we natuurlijk weer van genieten. En hierbij hoort ook: “HERFSTFAIR HET VLIJPARK”

Het thema van deze fair is “HERFSTBLOEI” Nienke (tuin 20) is reeds geruime tijd bezig een uitgebreide proeverij samen te stellen. De vrijwilligers van de Kwekerij hebben dit jaar een collectie siergrassen, vaste planten, zaden en meer. Vrijwilligers achter de plantenkramen zijn er reeds.Het A&K team zal in de kantine aanwezig zijn voor koffie, thee, fris en drankjes. Vrijwilligers voor de volgende taken hebben we nog nodig:
– Voor de welkomstcommissie: van 12.00-14.00 en van 14.00-16.00
– Verkoop koffie en gebak van 14.00 tot 16.00
– Wie maakt er een lekkere soep en wil deze ook uitserveren.
Dit jaar is Toon ( van de pompoenensoep) op vakantie. Wie durft? Ria (tuin 10) maakt al een lekkere tomatensoep. Natuurlijk hebben we ook vrijwilligers nodig om vrijdag 28 september de tenten helpen opbouwen. Zaterdag na afloop hebben we ook weer handen nodig om af te breken en op te ruimen.
Een dringend beroep op degenen die graag willen helpen. Wil je meehelpen, laat het mij even weten en geef gelijk aan wat je voorkeur heeft en welk tijdstip. Zonder taarten, zoet of hartig, lunchgerechten hebben we ook geen Lekkernijen en…….. is het geen echte Vlijpark Tuinfair. Daarom doen wij graag een beroep op al onze bakkers/baksters iets lekkers te bakken. Wil je iets bakken laat het mij even weten. Vermeld er alsjeblieft ook even bij wat je gaat maken. We hopen weer op een grote variatie. Taarten en andere baksel kunnen afgegeven worden op vrijdagmiddag 28 september tussen 14.00 en 16.00 uur en op zaterdagochtend 29 september tussen 8.45 en 9.45. Hartige taarten en lunchgerechten kunnen tot 11.30 afgegeven worden.

Wij rekenen op jullie verenigings-gevoel en hopen op veel vrijwilligers.

De parkeerplaats van Het Vlijpark is vanaf 28 september 2018 vanaf 12.00 tot en met zaterdag 17.00 uur 29 september 2018 niet toegankelijk voor uw auto. Parkeer uw auto buiten het hek gedurende deze tijd. Met vriendelijke groet, Jori Neels Coordinator faircommissie fair@vlijpark.nl