Een gezonde vereniging kenmerkt zich door een goede sfeer en veel vrijwilligers.
Aan leden wordt gevraagd welke talenten zij hebben en op welke manier zij deze talenten op vrijwillige basis in willen zetten voor Het Vlijpark.

Vlijpark boekje    'Alle Perken te Buiten'  
Klik hier voor het boekje over meerdere vrijwilligers van Het Vlijpark.

Onderhoud: (vrijwilligers)

dhr H. Berlijn
dhr B. Castelijn
dhr G. Haringa
dhr B. van Hees
dhr D. Langendijk
dhr J. Leijdsman
dhr M. van der Meide
dhr R. Neels
dhr J. Overhand
mw H. Westerbeke


tuin 28
tuin 73
tuin 92
tuin 82
tuin 56
tuin 52
tuin 30
tuin 95
tuin 55
tuin 49
Compost: (vrijwilligers)

dhr B. van Hees (onderhoud machines)
dhr J. Overhand
dhr M. Engelsman
dhr P. Jongeneel
mw J. Leder
mw N. Meeldijkco÷rdinator Onderhoud en Compost:
mw L. Amsterdam


tuin 82
tuin 55
tuin 61
tuin 57
tuin 11
tuin 88
tuin 92


29 juni 2017:  HEEL DORDRECHT DOET OP HET VLIJPARK.

Medewerkers gemeente Dordrecht vrijwillig aan de slag op Het Vlijpark .
Op donderdagmiddag 29 juni kwamen acht medewerkers van de gemeente Dordrecht naar het Vlijpark om vrijwilligerswerk te doen.  Onder het motto Heel Dordrecht Doet stelden zij hun handen en hersenen beschikbaar om op een andere manier met Dordrecht en Dordtenaren aan de slag te gaan. Deze middag hebben vier van hen de toegangspoort van ons park van een nieuwe verflaag voorzien. De andere vier gingen tweejarigen en vaste planten zaaien in De Kwekerij. De begeleiding van de klussen lag in handen van respectievelijk Lydia Amsterdam en Jacqueline Steeghs.
Met dit project wilden medewerkers van de gemeente Dordrecht de inwoners en organisaties van de stad beter leren kennen. Wij als vrijwilligersorganisatie waardeerden dit zeer! Klik hier of op de foto voor het fotoverslag.

11 maart 2017: Zeer geslaagde NLDoet en vrijwilligersdag op Het Vlijpark. 

Het was een schitterende dag, de eerste echte lente dag van dit jaar. Op het Vlijpark gonsde het van de bedrijvigheid. Een 30-tal (!) vrijwilligers hadden zich aangemeld voor allerlei klussen die zo aan het begin van het seizoen onderhanden genomen moesten worden. Lees verder 

En klik op de foto!


Onderhoud en Compost  in 2016 ( november 2016 )  De co÷rdinator onderhoud en Compost co÷rdineert de vrijwilligers die hand- en spandiensten leveren bij het algemeen technische onderhoud en de bemensing van de compost. De co÷rdinator is te bereiken met een mail aan onderhoud-compost@vlijpark.nl
Met vriendelijke Groet, Lydia Amsterdam. Co÷ordinator onderhoud en compost
.

12 maart 2016: NL Doet! Voor de tweede keer doet NL Doet het op het vlijpark. Na gezaag en geschuur zijn de vier bankjes, voor de bezoekers en oververmoeide tuinders, met vereende krachten langs de paden bij doorkijkjes op sloten en paddenpoel op hun geplaatst gebracht. Bekijk hier het overvloedige fotoverslag van Anja, Jacqueline, Carla en Matthijs. Of klik op de foto!

Vrijwilligerswerk in 2016 Forse sneeuwbuien hebben 6 actieve leden en Mark Cornelissen er niet van weerhouden om een deel van het parkeerterrein voor te bereiden voor de plaatsing van de nieuwe kas. Ook zijn 2 flinke bomen, een es en een prunus, verplaatst om daar op 12 maart mee aan de slag te gaan voor het project (familiebanken) van NL Doet. Klik hier of op de foto voor 't fotoverslag van Carla Jongmans.


Voor vrijwilligers werk uit voorgaande jaren: zie Archief

start
nieuws
rondleiding
natuurlijk.tuinieren
planten verkoop
huisjes te.koop
vrijwilligers
activiteiten
lid worden
fotografie
historie
bestuur
contact
archief
links